Maatschappelijk verantwoord ondernemenDoor de prettige samenwerking die we met veel klanten hebben, kijken we graag verder dan onze dagelijkse dienstverlening. Onze mensen worden actief aangemoedigd om de handen uit de mouwen te steken voor goede doelen.

Ook als Breunesse - van Alten werken we aan een aantal waardevolle doelen. Zo rijden we mee met de Dag van het Koningskind en bieden we stageplekken voor MBO-studenten in de richting van ICT.

Software

Net als studenten krijgen veel organisaties zonder winstoogmerk vaak korting op software. We kunnen u helpen met het samenstellen van uw workflow door u te begeleiden met het aanvragen en configureren van de meeste softwarepakketten.
Neem contact op onze consultant

Cees van Alten | +31614403869 | cees@brva.it

Ik ben van origine een technisch expert in het onderhouden van ICT infrastructuur en het communiceren met non-ICT personeel. Ik sta u graag te woord.