Onbegrensde mogelijkheden met Smart OfficesAlles geregeld binnen de kantooromgeving

Om meer te lezen over de core ICT diensten zoals onze robuuste netwerken en 'zorgeloos werken' werkplekbeheer, kunt u klikken op de blauwe links.

Onze werkprocessen zijn al lang tot in de puntjes geautomatiseerd. ‘Paper trails’ zijn meer figuurlijk bedoeld tegenwoordig dan fysiek papier. Die stoffige administratiemappen worden alleen nog bewaard voor de zeer kleine kans dat het hele internet ermee stopt.  

Ook de gebouwen zelf waarin we werken worden bestuurd door een of meerdere computers. Deze talloze subsystemen sturen alle achtergondprocessen aan om onze werkomgeving zo prettig mogelijk te maken. Ook binnen Breunesse - van Alten hebben we steeds meer te maken met aanvragen met betrekking tot: toegang met een pas of telefoon, climate control en beveiliging (surveillance).

Veel systemen kunnen koppelen met het netwerk. Daarom is het naast het implementeren van nieuwe netwerkfunctionaliteit handig om direct te kijken naar overige randsystemen.

Dit zijn de meest voor de hand liggende systemen op het gebied van kantoorautomatisering, naast de gebruikelijke ICT:

Toegangscontrole

De ene na de andere startup ontwikkelt een automatisch deurslot. Veel van deze ontwikkelingen zijn gericht op leefomgevingen. Toegang met een pasje wordt al veel langer toegepast; de huidige versies accepteren ook toegang met de telefoon.

Ook voor organisaties zijn er verschillende systemen beschikbaar die het mogelijk maken om deuren te openen met telefoon of pas.

Climate control

Een aangename temperatuur en frisse lucht zijn essentieel om goed te kunnen werken. Deze stukken regeltechniek zijn tegenwoordig ook gewoon onderdeel van het netwerk. Door bevoegde personen zijn deze onderdelen eenvoudig te bedienen via smartphone of ander scherm.

Beveiliging

Het installeren van een camerasysteem bij een van onze klanten is geen vreemde vraag. Ook met bewegings- en trip-sensors, zoals bezoekerstellers, hebben we ervaring. We werken vooral met een camerasysteem dat naadloos op onze netwerk-hardware aansluit.

U kunt dan op ieder scherm via een beveiligde verbinding eenvoudig bijhouden wat er gebeurt. Ook kan uw beveiliger eenvoudig het hele systeem in de gaten houden.

Verlichting

Voor de echte vernieuwers kunnen we zelfs de verlichting regelen. Onze verlichting sluit aan op ons netwerksysteem. Al uw verlichting is dus eenvoudig te besturen via een scherm. We bieden verschillende oplossingen aan van vooral sfeerverlichting tot eenvoudige kantoorverlichting. Al onze oplossingen zijn gebaseerd op LED technologie en zijn dus veel energiezuiniger dan reguliere verlichtingsoplossingen.

Presentatie en conferentieruimtes

We voorzien organisaties van 'instant' vergadersystemen. Het komt nogal eens voor dat een of meerdere collega's eerst een half uur met de presentatie-hardware (beamer, smartboard, etc.) aan het rommelen zijn voordat het eindelijk weer werkt. Deze problemen zijn eenvoudig op te lossen door dit soort ruimtes beter af te stemmen op het gebruik.

In woonhuizen zijn we al een stuk verder, maar omdat we de ‘metadata’ van onze bedrijfsgeheimen liever niet aan een van de grote technische jongens afstaan (Alexa, Google home, Siri), zijn we in het bedrijfsleven een stuk voorzichtiger. Deze risico’s zijn echter prima weg te nemen door de computer binnen het kantoor te installeren, d.w.z. geen data naar de buitenwereld te lekken.

De oplossingen voor bedrijfspanden en andere grote gebouwen  
Neem contact op onze consultant

Bart Breunesse | +31641833518 | bart@brva.it

Ik ben van origine een technisch expert in het onderhouden van ICT infrastructuur en het communiceren met non-ICT personeel. Ik sta u graag te woord.