Locatieonafhankelijk werken met onze clouddienstenWat beweegt u om uw data en applicaties ergens neer te zetten? Is het belangrijk om alles altijd te kunnen benaderen, of is het juist belangrijk dat ook de fysieke locatie binnen handbereik blijft? We adviseren onze klanten op het gebied van applicatie en data: opslag, prestatie en veiligheid.

Ook bieden we natuurlijk aansluiting op alle veelgebruikte softwarepakketten, zoals bijvoorbeeld Microsoft Office 365. Van simpele integratie voor het MKB tot enterprise deployment en configuratie met interne infrastructuur.

Telefonie

Bereikbaarheid van de organisatie is van groot belang. Daarom is het noodzakelijk dat de techniek achter de telefoon continu operationeel is. Breunesse - van Alten biedt een online telefonie-omgeving aan, die vanuit elke locatie beschikbaar is.

Zo is het ook mogelijk om met de mobiele telefoon te bellen namens het bedrijfsnummer. Eenvoudig en duidelijk voor u en uw klanten.

Office online

De techniek gaat snel vooruit. Zo kunnen we, wanneer er internet is, altijd en overal veilig bij onze bestanden. Ook op andere locaties, vanaf elk apparaat. Breunesse - van Alten kan op verschillende manieren ondersteuning bieden op het gebied van office online. Zo kunt u bij ons de licenties afnemen naar gelang dat nodig is voor het gebruik van office online. Wij zorgen voor de juiste installatie en inrichting van de omgeving.

Ook het begeleiden van de medewerkers om te werken met de nieuwe omgeving zit hier standaard bij in.

Neem contact op onze consultant

Cees van Alten | +31614403869 | cees@brva.it

Ik ben van origine een technisch expert in het onderhouden van ICT infrastructuur en het communiceren met non-ICT personeel. Ik sta u graag te woord.